Beauty & Massages

Beautycentrum Roosendaal

Ben je in het bezit van een vouchercode? Klik dan hier

Ontdek het beautycentrum van Wellnessresort Roosendaal en geniet van de fijnste beauty behandelingen, massages en nog veel meer. Je bent van harte welkom; ook als je geen gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten. Neem eens lekker tijd voor jezelf, kom langs en ontdek welke behandeling jouw het beste past.

Massages

Ervaar massages die een goede balans tussen lichaam en geest bevorderen.

Lichaamsbehandelingen

Kom helemaal tot rust met onze Treatments® lichaamsbehandelingen. De behandelingen bestaan uit speciale technieken die oude rituelen en gebruiken weer tot leven brengen.

Huidverbetering

Maak kennis met de IK SKIN huidverbetering behandelingen van Vitae Wellnessresorts. IK SKIN perfection staat voor groene cosmeceuticals! Cosmeceuticals zijn hoog geformuleerd en werken diep door de huid, ze liggen dan ook tegen de medische grens aan. Voor de meest gevoelige huid is zelfs de Medikal lijn ontwikkeld. Alle producten zijn tussen de 90 en 100% natuurlijk, vrij van parfum en bevatten het NO-label.

Rituelen

Bij Wellnessresort Roosendaal kun je genieten van het eeuwenoude reinigingsritueel Hammam. Dit ritueel kent zijn oorsprong in Centraal Azië. Met onze verschillende hammamrituelen reizen we met je mee langs de mooiste plekjes van deze Arabische wereld en zorgen ervoor dat lichaam en geest in een diepe ontspanning komen.

Overige behandelingen

Naast onze lichaamsbehandelingen, massages, huidverbetering behandelingen bieden we ook nog behandelingen aan in de vorm van ontharing en verven.
Reviews

Wat zeggen onze gasten?