Rituelen

Rituelen bij Vitae Wellnessresort Roosendaal

Ben je in het bezit van een vouchercode? Klik dan hier

Rituelen

Rituelen

Rituelen bij Vitae Wellnessresort Roosendaal

Hammam

Bij Wellnessresort Roosendaal kun je genieten van het eeuwenoude reinigingsritueel Hammam. Dit ritueel kent zijn oorsprong in Centraal Azië. Met onze verschillende hammamrituelen reizen we met je mee langs de mooiste plekjes van deze Arabische wereld en zorgen ervoor dat lichaam en geest in een diepe ontspanning komen. Tijdens de hammamrituelen wordt je o.a. gescrubt, ingezeept en heerlijk gemasseerd. Na deze Oosterse reis voel je je weer als herboren.

Rasul

Het rasulritueel is de perfecte toevoeging tijdens jouw dagje wellness. Bij het ritueel zit je met meerdere personen in de speciale rasul stoomcabine. Dit reinigingsritueel wordt begeleid door een van onze wellnessmedewerkers en is uitsluitend te reserveren in combinatie met een sauna entree.

Hammamrituelen & rasulrituelen zijn alleen te reserveren i.c.m. een sauna entree.

Rituelen

Rituelen

Vitae Wellnessresort Roosendaal

Istanbul Hammam

Hammam is een eeuwenoud reinigingsritueel dat zijn oorsprong kent in Centraal-Azië. Wij reizen met je mee langs de mooiste plekjes van deze Arabische wereld en je lichaam en geest komen in diepe ontspanning.

Rituelen

Vitae Wellnessresort Roosendaal

Montezuma Hammam

Tijdens de sessie wordt je o.a. gescrubd en ingezeept. Na deze Oosterse reis voel je je weer als herboren. Voordat het ritueel begint neem je plaats in de stoomcabine.

Ga terug naar het overzicht

Vitae Wellnessresort Roosendaal

Ben je op zoek naar een arrangement voor een dagje sauna bij Vitae Wellnessresort Roosendaal? Bekijk onze arrangementen en boek een volledig verzorgd dagje wellness voor een voordelige prijs!

127829123-m.jpg
Restaurant - voorbeeld
Rustruimte - Voorbeeld
Wellnessplein - voorbeeld
Wellnesstuin - voorbeeld
mg-9777.jpg
Reviews

Wat zeggen onze gasten?