Informatie

Je vindt hier alle nodige informatie voor jouw bezoek aan Vitae Roosendaal

Ben je in het bezit van een vouchercode? Klik dan hier

Ontdek Vitae Wellnessresort Roosendaal

Wellnessresort Roosendaal is een luxueus sauna- en beautyresort gelegen op hetLeisure park de Roosendaal. Wellnessresort Roosendaal beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die je bezoek tot een bijzondere belevenis maken. Wellnessresort Roosendaal is onderdeel van de Vitae Wellnessresorts. Twee bijzondere locaties in Nederland waar persoonlijke aandacht, experience en vitaliteit de kernwaarden zijn.

Ontspannen dagje wellness

Bij Wellnessresort Roosendaal kun je op verschillende manieren ontspannen. Je kunt er uiteraard terecht voor diverse sauna's of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens een dagje sauna kun je ook genieten van een exclusieve beautybehandeling of een ontspannende massage. De moderne en rustgevende inrichting waarbij gewerkt wordt met een juiste geur- en kleurbeleving geven je een gevoel van totale ontspanning.

Een saunadag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom heeft Wellnessresort Roosendaal een prachtig restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende heerlijkheden. Kom een lekker dagje ontspannen bij dit luxe sauna- en wellnessresort.

Waarom Vitae wellnessresorts?

Beleef Wellnessresort Roosendaal

Wil je ook eens komen genieten van een dagje wellness bij Wellnessresort Roosendaal? Wellnessresort Roosendaal heeft vaak voordelige acties waardoor Wellnessresort Roosendaal voor iedereen toegankelijk is. Ben je op zoek naar een ontspannen dagje uit in Roosendaal? Wil je een complete dag naar de sauna? Kijk dan eens naar onze speciaal samengestelde voordelige sauna arrangementen.

Entreeprijzen

Je kunt bij Wellnessresort Roosendaal een hele dag of avond ontspannen. Wellnessresort Roosendaal hanteert onderstaande entreeprijzen. 

Openingstijden

Kom een dag of avond ontspannen bij Wellnessresort Roosendaal. Bekijk hier de openingstijden. 

Badkleding-mag-dagen

Je kunt op badkleding-mag-dagen gebruik maken van al onze sauna's, baden en andere faciliteiten in bikini, badpak of zwembroek. Op die manier kun je op een toegankelijke manier kennis maken met een dagje wellness.

Belevenisprogramma’s

Tijdens een ontspannen saunadagje wordt je bij Wellnessresort Roosendaal extra in de watten gelegd door het belevenisprogramma.

Huisregels

Om het verblijf voor alle gasten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij je vriendelijk de volgende huisregels in acht te nemen.

Vacatures

Steeds meer gasten komen ontspannen bij Vitae Wellnessresorts. Twee prachtige locaties waar gasten heerlijk kunnen ontspannen en genieten van alle luxe en comfort. Onze gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen wellnessbelevenis bieden. Kernwaarden zoals thuisgevoel, vitaliteit, experience, topteams en ondernemerschap staan bij ons centraal. Zonder topmedewerkers kunnen we dat niet realiseren. Onze teams werken allemaal met enthousiasme en passie om onze gasten zo optimaal mogelijk te laten genieten. Dat gebeurt 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Wil jij ook optimale service verlenen in een sfeervolle omgeving en lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan een ontspannen dag voor onze gasten? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures.

Borstkanker verwendag

Toegankelijkheid voor mindervalide

Vitae Wellnessresort Roosendaal is niet goed toegankelijk voor mindervalide 

Reviews

Wat zeggen onze gasten?