Over Vitae

Vitae Wellnessresort Roosendaal

Ben je in het bezit van een vouchercode? Klik dan hier

Vitae Wellnessresort Roosendaal

Over Vitae

Ontdek Vitae Wellnessresort Roosendaal

Wellnessresort Roosendaal is een luxueus sauna- en beautyresort gelegen op hetLeisure park de Roosendaal. Wellnessresort Roosendaal beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die je bezoek tot een bijzondere belevenis maken. Wellnessresort Roosendaal is onderdeel van de Vitae Wellnessresorts. Twee bijzondere locaties in Nederland waar persoonlijke aandacht, experience en vitaliteit de kernwaarden zijn.

Ontspannen dagje wellness

Bij Wellnessresort Roosendaal kun je op verschillende manieren ontspannen. Je kunt er uiteraard terecht voor diverse sauna's of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens een dagje sauna kun je ook genieten van een exclusieve beautybehandeling of een ontspannende massage. De moderne en rustgevende inrichting waarbij gewerkt wordt met een juiste geur- en kleurbeleving geven je een gevoel van totale ontspanning.

Een saunadag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom heeft Wellnessresort Roosendaal een prachtig restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende heerlijkheden. Kom een lekker dagje ontspannen bij dit luxe sauna- en wellnessresort.

Waarom Vitae wellnessresorts?

Beleef Wellnessresort Roosendaal

Wil je ook eens komen genieten van een dagje wellness bij Wellnessresort Roosendaal? Wellnessresort Roosendaal heeft vaak voordelige acties waardoor Wellnessresort Roosendaal voor iedereen toegankelijk is. Ben je op zoek naar een ontspannen dagje uit in Roosendaal? Wil je een complete dag naar de sauna? Kijk dan eens naar onze speciaal samengestelde voordelige sauna arrangementen.

Reviews

Wat zeggen onze gasten?